De training

De training Ik ben een Baas maak je online: op je telefoon, laptop of tablet. Op deze pagina lees je meer over hoe het werkt, uit welke pakketten je kunt kiezen en hoe je je kunt aanmelden.

Hoe werkt het?

De online training Ik ben een Baas bestaat uit tien lessen. Je kunt de training via een laptop, computer, tablet of zelfs via je mobiele telefoon volgen. Elke week krijg je per email automatisch de link naar een nieuwe les toegestuurd. Als je in die week geen tijd hebt gehad voor je vorige les, maakt dat niets uit. Je kunt ook de lessen ‘opsparen’ en er dan meerdere achter elkaar maken. Net zo leuk!

  • Je kunt je aanmelden via het aanvraagformulier op deze website.
  • Na je aanmelding en betaling krijg je een email met jouw wachtwoord voor de eerste les.
  • Je logt in bij de lessen van Ik ben een Baas en je kunt aan de slag!
  • Jouw wachtwoord voor de volgende les ontvang je steeds automatisch per email.

 

Hoeveel kost het?

Je kunt kiezen uit twee pakketten.

Het basis-pakket bedraagt 125 euro voor de hele training. Je ontvangt voor dit bedrag toegang tot de introductieles, alle tien lessen van Ik ben een Baas en extra materialen die nodig zijn om de lessen te kunnen maken. En als je er niet uitkomt of gewoon een vraag hebt… kun je me uiteraard een mail sturen. En dan help ik je verder op weg.

Het plus-pakket kost 175 euro. In dit plus-pakket krijg je naast al het bovenstaande ook nog twee Skype gesprekken met mij van 30 minuten. Die mag je tijdens of meteen na jouw trainingsperiode met mij inplannen. Dus wanneer jij dat wilt. Je kiest zelf wie er deelneemt aan dat Skype gesprek. Ouders, ouders en kinderen samen of juist alleen kinderen. Ouders hebben misschien een vraag over de ondersteuning van hun kind. Kinderen kunnen vragen hebben over de lessen of over iets anders dat ze bezighoudt. Ook kun je er voor kiezen om samen met je kind te Skypen. Er is van alles mogelijk.

Nog even de twee pakketten op een rij:

Basis-pakket Plus-pakket
✓ Introductieles ✓ Introductieles
✓ Tien lessen Ik ben een Baas                       ✓ Tien lessen Ik ben een Baas
✓ Extra materialen ✓ Extra materialen
✓ Online hulp ✓ Online hulp
✓ Twee Skype gesprekken van elk 30 minuten

Schrijf je nu in voor de online training en begin vandaag nog!

Heb je nog vragen na het lezen van deze informatie? Of wil je weten of deze training ook voor jouw kind geschikt is? Neem gerust contact met mij op!