De training

De training Ik ben een Baas maak je online: op je telefoon, laptop of tablet. Op deze pagina lees je meer over de inhoud van de training, hoe het werkt, uit welke pakketten je kunt kiezen en hoe je je kunt aanmelden.

Wat is het?

De online training Ik ben een Baas bestaat uit tien lessen waarin kinderen met leerzame, leuke en soms ook grappige oefeningen aan het denken worden gezet over hun persoonlijk leiderschap. De oefeningen zijn speciaal ontworpen voor de praktijk van een 8 tot 12 jarige en dus direct bruikbaar in de eigen praktijk.

De training is interactief en is opgebouwd uit verschillende vormen: een filmpje kijken, zelf iets opzoeken, iets lezen of iets doen… Veel afwisseling en voor elk wat wils. ‘Ik ben een Baas’ is ontwikkeld voor kinderen. Elke les bevat een korte voetnoot speciaal voor ouders, zodat zij weten waar hun kind mee aan de slag gaat. En sommige oefeningen zijn leuk om samen te doen of om samen over na te praten.

 

Hoe werkt het?

Je kunt de training via een laptop, computer, tablet of zelfs via je mobiele telefoon volgen. Elke week krijg je per email automatisch de link naar een nieuwe les toegestuurd. Als je in die week geen tijd hebt gehad voor je vorige les, maakt dat niets uit. Je kunt ook de lessen ‘opsparen’ en er dan meerdere achter elkaar maken. Net zo leuk!

 • Je kunt je aanmelden via het formulier onderaan deze pagina.
 • Na je aanmelding en betaling krijg je een email met jouw wachtwoord voor de eerste les.
 • Je logt in bij de lessen van Ik ben een Baas en je kunt aan de slag!
 • Jouw wachtwoord voor de volgende les ontvang je steeds automatisch per email.

 

Hoeveel kost het?

Je kunt kiezen uit drie pakketten.

Het basis-pakket bedraagt 125 euro voor de hele training. Je ontvangt voor dit bedrag toegang tot de introductieles, alle tien lessen van Ik ben een Baas en extra materialen die nodig zijn om de lessen te kunnen maken. En als je er niet uitkomt of gewoon een vraag hebt… kun je me uiteraard een mail sturen. En dan help ik je verder op weg.

Het plus-pakket kost 175 euro. In dit plus-pakket krijg je naast al het bovenstaande ook nog twee Skype gesprekken met mij van 30 minuten. Die mag je tijdens of meteen na jouw trainingsperiode met mij inplannen. Dus wanneer jij dat wilt. Je kiest zelf wie er deelneemt aan dat Skype gesprek. Ouders, ouders en kinderen samen of juist alleen kinderen. Ouders hebben misschien een vraag over de ondersteuning van hun kind. Kinderen kunnen vragen hebben over de lessen of over iets anders dat ze bezighoudt. Ook kun je er voor kiezen om samen met je kind te Skypen. Er is van alles mogelijk.

Ook is persoonlijke coaching mogelijk. Het plus-coach-pakket bevat naast het basis-pakket ook drie persoonlijke coachgesprekken van een uur. Een intake gesprek met kind en ouders, een tussentijds gesprek met kind en/of ouders en een evaluatiegesprek. Samen bepalen wij de planning van deze gesprekken. Een pakket op maat! Neem gerust contact op voor tarieven en mogelijkheden.

Nog even de mogelijkheden op een rij:

Basis-pakket Plus-pakket Plus-coach-pakket
✓ Introductieles ✓ Introductieles ✓ Introductieles
✓ Tien lessen Ik ben een Baas ✓ Tien lessen Ik ben een Baas ✓ Tien lessen Ik ben een Baas
✓ Extra materialen ✓ Extra materialen ✓ Extra materialen
✓ Online hulp ✓ Online hulp ✓ Online hulp
✓ Twee Skype gesprekken van elk 30 minuten ✓ Persoonlijk intake coachgesprek met ouders en kind van 60 minuten
✓ Persoonlijk tussentijds coachgesprek met ouders en/of kind van 60 minuten
✓ Persoonlijk evaluatie coachgesprek met ouders en kind van 60 minuten

Heb je nog vragen na het lezen van de informatie over Ik ben een Baas? Hier onder vind je antwoord op de meest gestelde vragen.

Wil je mij direct een vraag stellen? Neem dan gerust contact met mij op.

Of misschien wil je me eerst beter leren kennen. Je kunt me bijvoorbeeld volgen op Facebook. Ik plaats daar regelmatig updates en artikelen over slimme snelle denkers. Op Instagram ben ik ook actief. Hier deel ik vooral plaatjes en tekst voor de slimme snelle denkers zelf.

Om je in te schrijven voor de online training kun je het formulier onder aan deze pagina invullen. Ik neem dan contact met je op.

Veelgestelde vragen

Ik zie de training Ik ben een Baas wel zitten maar ik weet niet of ik mijn kind zo ver krijg om dit te doen… Wat adviseer jij?

Antwoord: Ik kan me voorstellen dat je je kind niet wilt verplichten zonder uitleg de training te laten volgen . En doe dat ook vooral niet! Ik kan je de volgende tips geven:

 • Kijk samen met jouw kind eens naar dit korte filmpje op de Home pagina en voer daarna een gesprek over de reden waarom jij jouw kind wilt laten deelnemen aan Ik ben een Baas. Herkent hij/zij het? Wat wel en wat niet?
 • De tekst op de pagina Wat is een Baas vat dit filmpje in woorden nog eens samen.
 • Weet dat de training uit 10 lessen bestaat met spelletjes en korte en soms ook grappige oefeningen. In een aantal lessen kijkt jouw kind een YouTube filmpje en soms is het zelf iets onderzoeken of uitvoeren. Veel afwisseling en voor elk wat wils.
 • Tot slot: lees de ervaringen eens na van ouders en kinderen die de training al volgden. Waarschijnlijk geven deze ook je wel een kijkje achter de schermen. Of neem gerust contact met me op. Dan kan ik je advies op maat geven.

 

Ik weet niet of ik hier altijd de gelegenheid voor heb…Hoeveel tijd kost de online training?

Antwoord: ‘Ik ben een Baas’ is ontwikkeld voor kinderen en elke les bevat een korte voetnoot speciaal voor jou als ouder, zodat jij weet waar jouw kind mee aan de slag gaat. Elke les kost het een paar minuten om die tekst te lezen. Sommige oefeningen zijn leuk om samen te doen of om samen over na te praten. Dus de tijdsbesteding is afhankelijk van hoe je de training samen maakt, of niet. En zo’n gesprek kun je natuurlijk ook altijd tussendoor voeren. Bij het naar bed brengen, aan tafel of in de auto op weg naar de sportles.

Je kunt de training via een laptop, computer, tablet of zelfs via je mobiele telefoon volgen. Elke week krijg je per email de link naar een nieuwe les toegestuurd. Als je in die week geen tijd hebt gehad voor je vorige les, maakt dat niets uit. Je kunt ook de lessen ‘opsparen’ en er dan meerdere achter elkaar maken. Je maakt dus ook samen je eigen planning. Net zo leuk en handig!

 

Mijn kind gaat al naar de plusklas op zijn school. Waarom zou hij of zij dan ook nog de training Ik ben een Baas volgen?

Antwoord: Wat fijn dat jouw kind naar de plusklas gaat. Het is enorm belangrijk om jouw kind de uitdaging te bieden die nodig is, zodat hij of zij zich niet verveelt. Ik geloof echter dat de plusklas alleen niet voldoende is als aanbod voor slimme snelle denkers. De rest van hun leven zullen slimme snelle denkers ertegen aan lopen dat zij sneller denken en doen dan anderen. Dat zij makkelijk leren en daardoor ook eerder aan een nieuwe uitdaging toe zijn. Ik geloof daarom dan ook in een meer structurele aanpak, eentje waar slimme snelle denkers hun hele leven iets aan gaan hebben. Door Ik ben een Baas leert een kind zichzelf beter begrijpen. Daarom is Ik ben een Baas een goede aanvulling op bestaande oplossingen zoals de plusklas.

 

Staat jouw vraag er niet tussen en wil je mij direct een vraag stellen? Neem dan gerust contact met mij op.

Om je in te schrijven voor de online training kun je dit formulier invullen. Ik neem dan contact met je op.

Ja, ik doe mee met de online training Ik ben een Baas!

 • Leer in tien stappen hoe je een Baas wordt en wat je daar aan hebt
 • Wees trots op jezelf met jouw talenten om je droom te realiseren
 • Word een echte Baas: ken jezelf, houd rekening met anderen en bereik wat je wilt


  BasisPlusPlus Coach

  www.ikbeneenbaas.com