Ervaringen

Mijn dochter geeft de training een 9. Ze vond het heel leuk om dit samen met haar moeder te doen. Ze heeft geleerd dat ze uniek is, weet welke talenten ze heeft, om dingen los te laten, dat ze fouten mag maken en hoe ze een droomplan kan maken. Ook leuk om samen met de ouder(s) zo’n plan te maken. Door de training neemt ze nu dagelijks haar planning door met de juf om het dan te kunnen loslaten.Wij adviseren deze training aan andere kinderen/ouders. (moeder van Roza-Linde, 7 jaar)

De filmpjes maakten de training erg leuk. Mijn zoon weet nu dat het belangrijk is te weten waar je van houdt en wat je kan (talenten). Daarbij hoort weten wat je droom/doel is en daar je inzet op richten.

Ik heb veel geleerd en weet nu dat ik niet bang hoef te zijn om over mijzelf te vertellen (meisje, 8 jaar)

Ik vond het leuk om de training Ik ben een Baas te doen. De filmpjes waren erg leuk. En doordat ik sommige oefeningen moest opschrijven hielp me dat omdat mijn gedachten duidelijker werden. En ik ging meer nadenken over mezelf. Dat ik mezelf eigenlijk meer moet uitdagen. En dat heb ik ook echt gedaan want ik heb een verhaal geschreven. En daar ben ik best trots op (Liam, 10 jaar)

 

Wat ik aan waarde uit Ik ben een Baas haal, is vooral het gesprek met Liam aangaan, hem horen vertellen wat hij zou willen …en kijken wat hij nodig heeft om daar te komen. Zelf vond ik het prettig even telefonisch contact met jou te hebben halverwege de coaching. Daardoor kon ik samen met jou naar Liam kijken,  en zien wat hij nodig heeft, waar hij in uitblinkt en waar hij onze hulp nog zo nodig heeft. Het heeft bij mij meer begrip opgeleverd. Je creeert ruimte voor een gesprekje, wat is leuk om van elkaar te weten, wat speelt er. Om elkaars frustratie te snappen. Je hebt ons een duwtje in de rug gegeven maar we moeten het wel zelf doen. (Doreen, moeder van Liam)

Bedankt voor alle nuttige informatie. Het is prettig dat het e-book duidelijk weergeeft hoe je je kind kan helpen in bepaalde situaties.

Ik herken precies het gedrag van mijn zoon in jouw filmpje

Ik weet nu dat als je samen bent, je sterker bent! (jongen, 9 jaar)

Eindelijk een training voor kinderen! En wat ziet het er gaaf uit, wanneer kan mijn dochter starten?

Door alle info in het e-book ben ik erg geïnteresseerd geraakt in je training. Vooral omdat het kind daardoor in de gelegenheid wordt gesteld zelf verantwoordelijkheid ten nemen.

Ik heb het filmpje van Ik ben een Baas aan mijn zoon laten zien en hij moest er van huilen. Te herkenbaar, denk ik. (moeder van J, 10 jaar)

Een prachtig programma! (vader, vier kinderen waarvan drie op de basisschool)

Mijn zoon vond het leuk om de training te doen, al was het soms ook lastig om aan een les te beginnen. Alleen dit heeft al het inzicht opgeleverd dat uitstelgedrag op de wat langere termijn niet loont. Daardoor kan hij zich er nu beter toe zetten om eerst z’n huiswerk te maken en daarna te gamen met z’n vrienden.

Ik heb mezelf beter leren kennen en ik heb ook geleerd wat mijn talenten zijn (meisje, 11 jaar)

Het is leuk om te zien dat Ruben veel over zichzelf heeft geleerd. Hij heeft ook geleerd hoe hij zichzelf ertoe kan zetten om een klus te plannen en aan te pakken. Het lukt hem om een goede balans te vinden tussen huiswerk en vrienden nu hij zich beter kan focussen op wat hij wil bereiken.  Ik ben ontzettend trots op Ruben! (Yvonne, moeder van Ruben, 11 jaar)

Ik vind het leuk dat ik veel heb geleerd en ik hoop dat ik nog meer leer (jongen, 11 jaar)